Administration

Karoline Pauli

Skoladministratör för Kulturama Gymnasium och Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Tidigare skoladministratör vid Påhlmans och Tillskärarakademiens Gymnasium. Utbildad inköpare och florist. Bakgrund som affärsutvecklare och entreprenör.


Tobias Anderson

MicrosoftTeams-image 10

Skoladministratör för Kulturama Gymnasium och Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Examen från Konstfack och studier vid Kungliga Konsthögskolan. Har undervisat på flera konstskolor i Stockholm. Yrkesverksam som konstnär främst inom videokonst och animation.


Lotta Schönning

MicrosoftTeams-image 9

Skoladministratör för Kulturama Gymnasium och Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Lärarexamen vid Lärarhögskolan i Stockholm samt utbildad Logonom med examen från Stockholms Musikpedagogiska Institut. Yrkesverksam frilansande sångerska.


Oskar Willers

MicrosoftTeams-image 5

Ansvarar för filmutbildningen på Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Examen från Lärarhögskolan, studier i psykologi på University of Toronto, filmvetenskap och filosofi vid Stockholms Universitet, examen från Stockholms Filmskola. Frilansande film- och stillbildsfotograf samt inspelningsledare på reklam-, dokumentär- och fiktionsfilm.


Birgit Hustad

MicrosoftTeams-image 10

Ansvarig produktionssamordnare för Kulturama. Utbildad vid KMH i Stockholm, samt teaterutbildning från Dronning Mauds Minne Högskola i Trondheim och Högskolan i Oslo. Har varit med i ett flertal shower, konserter, jazzfestivaler och uppsättningar, och har även bildat och varit engagerad i festivalen Mind the Music på Musikhögskolan i Stockholm.