Elever på Kulturama Gymnasium

Frågor och svar

Hur går antagningsproven till? Vad har jag för högskolebehörighet efter avslutad utbildning? Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som brukas ställas under Öppet hus! Hittar du inte det du söker så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vanliga frågor SYV

Om Kulturama Gymnasium

Visa föregående artikel
Läs vidare om "Film: Estetiska programmet - Konst & Design, Film, Foto"

Film: Estetiska programmet - Konst & Design, Film, Foto

Vill du fördjupa dig i film och jobba med ditt filmiska berättande? Vill du utveckla din bildskicklighet inom olika genrer och lära dig mer om fototeknik? Eller vill du kanske lära dig mer om konstnärliga områden som konst,­ reklam,­ scenografi, ­grafisk­ design eller arkitektur? Då är estetiska programmet med någon av våra profiler Konst & Design, Film eller Foto något för dig.

Läs vidare om "Film: Estetiska programmet - Artist & musiker, Singer/songwriter, Musikproduktion"
Gymnasiet

Älskar du musik och vill bli duktig på ditt instrument som musiker eller sångare? Älskar du att sjunga och komponera egna låtar? Eller drömmer du kanske om att bli musikproducent, låtskrivare eller ljudtekniker? Då är estetiska programmet med någon av våra profiler Artist & musiker, Singer/songwriter eller Musikproduktion något för dig.

Läs vidare om "Film: Estetiska programmet - Dans, Teater, Musikal"

Film: Estetiska programmet - Dans, Teater, Musikal

Vill du agera och uttrycka dig från scen? Vill du utveckla din teknik och sceniska förmåga med betoning på dansglädje? Eller tycker du att musikal verkar spännande och utmanande? Då är estetiska programmet med någon av våra profiler Dans, Teater eller Musikal något för dig.

Visa nästa artikel