Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kulturama Grundskola Sundbyberg

På Kulturama Grundskola Sundbyberg går totalt cirka 504 elever i årskurs 4 till 9. Här finns inriktningarna Musikal, Bild & Form samt Musik & Sång. Vi erbjuder våra elever en undervisning av hög kvalitet i läroplanens teoretiska ämnen samt i våra profilämnen.

Undervisningen ska leda till att eleven utvecklar sin konstnärliga uttrycksförmåga i profilämnena samt stärker sin självkänsla. Efter avslutad skolgång i år 9 ska eleverna vara väl rustade att söka sig vidare till både estetiska- och teoretiska program på gymnasiet. Undervisningen ska leda till att eleven utvecklar sin konstnärliga uttrycksförmåga i profilämnena samt stärker sin självkänsla.

På Kulturama Grundskola i Sundbyberg har vi tre profiler och vårt mål är att vara ett självklart val och därmed en ledande grundskola

  • Musikal
  • Musik & Sång
  • Bild & Form

Skolbibliotek

På Kulturama Grundskola i Sundbyberg har vi ett delvis bemannat skolbibliotek som är öppet dagligen. Biblioteket är centralt placerat i skolans lokaler. Här finns skönlitteratur anpassad till läsnivån för elever i årskurs 4 – 9 och över. Biblioteket omfattar även lättläst litteratur, facklitteratur och litteratur på engelska. Elever får tips om litteratur, får låna böcker och vi tar med glädje emot förslag på inköp av böcker.

Kontakta biblioteket:

biblioteket@kulturama.se
010-157 63 25