Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Elever på Kulturama Grundskola

Välkommen på Öppet hus och infokvällar!

Tycker du om att uttrycka dig kreativt samtidigt som du skaffar dig en bred och djup ämneskunskap i grundskolans alla ämnen? Då är Kulturama Grundskolor något för dig. Här kan du välja mellan någon av våra profiler: Musikal med dans, sång och teater, Musik & Sång eller Bild & Form. Undervisningen håller hög konstnärlig kvalitet och din skoltid blir både intensiv och rolig.

Det finns idag tre skolor i Stockholm inom Kulturama Grundskola: Danvikstull, Hammarby Sjöstad och Sundbyberg. På grund av Covid 19-situationen genomförs våra öppna hus tills vidare digitalt via Youtube. Denna sida uppdateras löpande med tider och länkar till Youtube-sändningarna.

Kulturama Grundskola Sundbyberg

Digitalt Öppet hus den 27 januari kl. 18.00

Mer information kommer inom kort.

Kulturama Grundskola Danvikstull och Hammarby Sjöstad

Den 30/11 sände vi digitalt öppethus och här kan du se reprisen. Här berättar rektor, elever och lärare hur det är på Kulturama Grundskola Danvikstull och Hammarby Sjöstad. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Kulturama Grundskola Sundbyberg

Digitala Öppet hus sändes 11/11 klockan 18.00 och du kan se reprisen i mediaspelaren nedan. Träffa rektor, personal och elever. Få en känsla av skolan och om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.


Folder Kulturama Grundskola inför start HT 2021

Kulturama grundskolor informationsfolder 2021.pdf

Varmt välkommen till Kulturama Grundskolor och vår kreativa miljö!