Administration

Lotta Schönning

Kult_L_S_2019.png

Skoladministratör för Kulturama Gymnasium och Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Lärarexamen vid Lärarhögskolan i Stockholm samt utbildad Logonom med examen från Stockholms Musikpedagogiska Institut. Yrkesverksam frilansande sångerska.


Tobias Anderson

ToAn-2020.jpg

Skoladministratör för Kulturama Gymnasium och Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Examen från Konstfack och studier vid Kungliga Konsthögskolan. Har undervisat på flera konstskolor i Stockholm. Yrkesverksam som konstnär främst inom videokonst och animation.


Oskar Willers

Kult_larare_ny_2019_354.jpg

Ansvarar för filmutbildningen på Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Examen från Lärarhögskolan, studier i psykologi på University of Toronto, filmvetenskap och filosofi vid Stockholms Universitet, examen från Stockholms Filmskola. Frilansande film- och stillbildsfotograf samt inspelningsledare på reklam-, dokumentär- och fiktionsfilm.


Birgit Hustad

Kulturama medarbetare 63 2022

Ansvarig produktionssamordnare för Kulturama. Utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, samt teaterutbildning från Dronning Mauds Minne Högskola i Trondheim och Högskolan i Oslo. Har varit med i ett flertal show, konserter, jazzfestivaler och uppsättningar, och har även bildat och varit engagerad i festivalen Mind the Music på Musikhögskolan i Stockholm.


Karoline Pauli

Skoladministratör för Kulturama Gymnasium och Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Arbetar bl a med CSN och Human Finans. Tidigare skoladministratör vid Påhlmans och Tillskärarakademiens Gymnasium. Utbildad inköpare och florist. Bakgrund som affärsutvecklare och entreprenör.