Ledning

Ylva Nordin

Kult_larare_ny_2019_Y-N.jpg

Rektor
Rektorsutbildningen 2018. Utbildad sångpedagog och lärare. Examen vid Stockholms Musikpedagogiska Institut och Stockholms universitet. Yrkesverksam sångerska och bakgrund som musikalartist vid Stockholms musikalscener och andra musik- och teatersammanhang i Sverige och utomlands.


Aleks Brdarski

Kult_personal_ny_2019_231.jpg

Biträdande rektor för musik
Rektorsutbildningen 2018. Musiklärarexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med inriktning elbas och ensemble. Yrkesverksam basist och frilansmusiker på turné- och i studiosammanhang för några av Sveriges största artister.


Eva Österberg

Kulturama-KKU-EvOs-2021.jpg

Konstnärlig ledare för Klassisk sång och Operautbildningarna
Examen från Musikhögskolan och Teater- och Operahögskolan i Göteborg. Bakgrund med stora roller som Operasångerska och Skådespelerska och har arbetat med regissörer och dirigenter vid operahusen i Sverige och utomlands samt Tv- och filmproduktioner. Yrkesverksam pedagog, regissör och gästlärare vid Operahögskolan.


Mattias Wallin

Kulturama medarbetare.png

Biträdande rektor för Foto och Film
Rektorsutbildningen 2020. Utbildad bildlärare, fotograf och konstnär. Mastersexamen vid Akademin Valand Göteborgs Universitet samt Bildlärarexamen vid Umeå Universitet. Konstnär med utställningsverksamhet i Sverige och utomlands.