Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Ledning

Ylva Nordin

Kult_larare_ny_2019_Y-N.jpg

Rektor
Rektorsutbildningen 2018. Utbildad sångpedagog och lärare. Examen vid Stockholms Musikpedagogiska Institut och Stockholms universitet. Yrkesverksam sångerska och bakgrund som musikalartist vid Stockholms musikalscener och andra musik- och teatersammanhang i Sverige och utomlands.


Torbjörn Langborn

Kult_larare_ny_2019_388.jpg

Biträdande Rektor för Foto och Film
Rektorsutbildningen 2016. Pianopedagogexamen vid Kungliga Musikhögskolan. Musiker, kompositör och arrangör inom jazz, salsa, klassisk musik och teatermusik. Tidigare Biträdande Rektor för Kulturamas Musikinstitution.


Aleks Brdarski

Kult_personal_ny_2019_231.jpg

Biträdande rektor för musik
Rektorsutbildningen 2018. Musiklärarexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med inriktning elbas och ensemble. Yrkesverksam basist och frilansmusiker på turné- och i studiosammanhang för några av Sveriges största artister.


Eva Österberg

Kult_KKU_Konstnarlig_Ledare_Eva_Osterberg_ny.png

Konstnärlig ledare för Klassisk sång och Operautbildningarna
Examen från Musikhögskolan och Teater- och Operahögskolan i Göteborg. Bakgrund med stora roller som Operasångerska och Skådespelerska och har arbetat med regissörer och dirigenter vid operahusen i Sverige och utomlands samt Tv- och filmproduktioner. Yrkesverksam pedagog, regissör och gästlärare vid Operahögskolan.