LedningHelene Franzén

KKU Medarbetare 2023 13

Rektor för Kulturama konstnärliga utbildningar och utbildningsledare för Musikutbildningarna & Musikalartist
Rektorsutbildningen 2023-2026. Utbildad Sångpedagog vid musikhögskolan i Örebro. 24 års erfarenhet av läraryrket och skolledning. Frilansande artist och yrkesverksam sångerska och keyboardists.

Mattias Wallin

KKU Medarbetare 2023 23

Biträdande rektor för Foto, Film, Opera och Sång-Klassisk & Musikal
Biträdande rektor för Foto, Film, Opera och Sång – Klassisk & Musikal.
 Rektorsutbildningen 2021-2024. Utbildad bildlärare, fotograf och konstnär. Mastersexamen vid Akademin Valand Göteborgs Universitet samt Bildlärarexamen vid Umeå Universitet. Konstnär med utställningsverksamhet i Sverige och utomlands.

Eva Österberg

KKU Medarbetare 2023 11

Utbildningsledare för Operautbildningarna, Sång - klassisk & musikal och Skådespelarutbildningarna
Examen från Musikhögskolan och Teater- och Operahögskolan i Göteborg. Bakgrund med stora roller som Operasångerska och Skådespelerska och har arbetat med regissörer och dirigenter vid operahusen i Sverige och utomlands samt Tv- och filmproduktioner. Yrkesverksam pedagog, regissör och gästlärare vid Operahögskolan
Oskar Willers

KKU Medarbetare 2023 27

Ansvarar för filmutbildningen på Kulturamas Konstnärliga Utbildningar. Examen från Lärarhögskolan, studier i psykologi på University of Toronto, filmvetenskap och filosofi vid Stockholms Universitet, examen från Stockholms Filmskola. Frilansande film- och stillbildsfotograf samt inspelningsledare på reklam-, dokumentär- och fiktionsfilm.

Foto: Oskar Willers