Konst & Design

Klara från Kulturama gymnasium vann första pris med sin konst

"Det känns kul att folk uppskattar tiden man lägger ner på det", säger Klara Flor Mallik om vinsten och sitt konstverk.

I en gala som arrangerades av Real Stars på Hotell Courtyard by Marriott i fredags, samlades gymnasieelever för att hedra deras deltagande i en kraftfull kampanj mot sexuell exploatering. Eleverna deltog med imponerande bilder och kollage som tydligt speglade deras engagemang och stöd för att bekämpa detta allvarliga samhällsproblem.

Galan, som hölls under onsdagskvällen, blev en minnesvärd och inspirerande tillställning där deltagarna fick möjlighet att visa upp sina kreativa bidrag och lyssna till berättelser som belyser vikten av att kämpa mot sexuell exploatering.

Bland de medverkande på galan fanns Klara Flor Mallik, elev från Kulturama gymnasiums Natur/dans-profil. Hennes konstverk ledde till första priset:

– I ögonblicket kändes det kul, men också så nervöst. Vinsten har gett bekräftelse om att fortsätta arbetet jag gör med konst och det känns kul att folk uppskattar tiden man lägger ner på det, berättar Klara Flor Mallik om känslorna när hon fick veta att hon vann första pris.

MicrosoftTeams-image (4)
Klaras målning som ledde till första pris på RealStars gala.

Real Stars, organisationen bakom evenemanget, har länge varit engagerade i att öka medvetenheten och främja positiva förändringar kring frågor som rör sexuell exploatering. Galan var ett viktigt steg i att uppmärksamma de unga människorna som aktivt bidrar till denna viktiga strävan.

Evenemanget på Hotell Courtyard by Marriott blev därmed inte bara en hyllning till de deltagande gymnasieelevernas insatser, utan också en påminnelse om att fortsätta arbeta tillsammans för att skapa en värld fri från sexuell exploatering.

Vi önskar Klara stort grattis till vinsten!