Anmäl dig här

Hos oss hittar du kurser inom dans, teater och bildkonst. Oavsett om du vill prova dig fram eller utvecklas inom ett ämne är Kulturama Kulturskola perfekt för dig.

Sommaraktiviteter 2024

Sommarläger – Skapa med händerna, garn, nål och tråd

Häng med på ett galet roligt sommarläger i Fisksätra där vi ska pyssla med garn, nål och tråd! Vad sägs om att sticka en socka som inte är som alla andra, brodera en blomma, virka en grytlapp eller sy en egen tygpåse som är så cool att den får alla andra på skolan att vilja ha en likadan?

Under en hel vecka på sommaren kommer vi att experimentera med färger och tyger och lära oss massor av coola saker. Tillsammans med andra barn kommer du att bli en mästare på att brodera, sticka, virka och sy!

Och vet du vad det bästa är? Vi ska göra ett stort konstverk av det vi skapat tillsammans som kommer att visas upp på Folkets Hus i Fisksätra när hösten kommer. Tänk dig att du kan säga till alla dina kompisar: "Titta där, det där konstverket, det är vi som har skapat det!"

När: Vecka 32 (5-9/8) uppdelat på förmiddag och eftermiddag
Ålder: 9-12 år
Antal platser: 12 st
Anmälan: Du anmäler dig vid ankomst. Först till kvarn!
Plats: Fisksätra torg 15

Sommarläger: DJ workshop

Har du grym musiksmak och vill dela med dig av den till andra? Välkommen på en rolig workshop där du kommer att lära dig att DJ:a! Vår egen DJ-lärare Fanny kommer att lära ut hur man bäst mixar sina favoritlåtar och hur man kan underhålla en publik genom olika mixtekniker. Tillsammans kommer ni att testa olika sätt att mixa på för att skapa en häftig upplevelse för alla som lyssnar.

Fanny är en erfaren DJ som har spelat i många år. Hon spelar musik som RnB, disco och funky house. Hon har spelat på klubbar, barer, sportevenemang, bröllop och företagsfester. Kom och häng med oss och lär dig att DJ:a. Inga förkunskaper krävs, vi lär dig från grunden. Alla musikstilar är välkomna.

När: vecka 33 (12-16/8) kl. 10.00-15.00
Ålder: 10-15år
Antal platser: 10 platser
Anmälan: Du anmäler dig vid ankomst. Först till kvarn!
Plats: Fisksätra torg 15