Teater

Unika möjligheter för Kulturamas skådespelarstuderande: Praktik på Dramaten i klimatfokuserad produktion

2024 kommer bli ett sprakande år för Kulturamas skådespelarstuderande i år 2 – ett samarbete mellan Kulturamas konstnärliga utbildningar och Dramaten kommer möjliggöra en unik möjlighet att delta i produktionen "77 meddelanden till framtiden" under ledning av Jacob Hirdwall.

I vår öppnas dörrarna till en enastående möjlighet för Kulturamas skådespelarstuderande i år 2, då de tar steget in i den prestigefyllda världen på Dramaten. I produktionen "77 meddelanden till framtiden" kommer dessa talangfulla studerande att arbeta under den kreativa ledningen av Jacob Hirdwall, en etablerad regissör och dramatiker.

Den kommande föreställningen, som har premiär den 25 april 2024, kommer att vara en unik och tankeväckande resa in i unga människors tankar om klimatkrisen och framtiden. Med skådespelare från Dramaten, inklusive de skickliga koreograferna Johanna Lindh (tidigare från Cullbergbaletten) och den erfarna scenografen/kostymören Caroline Romare, kommer de studerande att bidra till att gestalta berättelser från olika hörn av världen.

Föreställningen kommer att vara öppen för allmänheten och utlovar en konstnärlig upplevelse som inte bör missas. Markera den 25 april 2024 i era kalendrar och var med när dessa talangfulla skådespelare medverkar på Dramaten!

Vi på Kulturama önskar våra studeranden stort lycka till, och till publiken – varmt välkomna!

Biljetter till föreställningen hittar ni här.