Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Singer/Songwriterutbildningen utvecklar dig som artist och låtskrivare

Eido Al Fakir som gått Kulturamas Singer/Songwriter-utbildning letade efter en utbildning där han kunde utvecklas som artist och låtskrivare. "Jag tyckte att beskrivningen av Singer/Songwriter-utbildningen var klockren för mig och den motsvarade verkligen det jag var ute efter", säger han.

Eido porträtt intervju Singer/songwriterutbildning

Varför valde du att utbilda dig på Kulturama?

Det var faktiskt för att jag tyckte att beskrivningen av Singer/Songwriter-utbildningen var klockren! Utbildningen motsvarade verkligen det jag var ute efter, att utvecklas både som artist och låtskrivare.

Vad var det bästa med Singer/Songwriter-utbildningen tycker du?

Det bästa var att få befinna mig i en så kreativ miljö, att få göra det jag älskar och växa i det tillsammans med inspirerande människor som brinner för samma sak som jag. Jag fann vänner för livet och kan absolut rekommendera Kulturama!

Vad hade du för förväntningar innan du började?

Det var framförallt de jag hade på mig själv. Jag ville ta tillvara på så mycket jag bara kunde av Singer/songwriterutbildningen och växa som artist. Så blev det, tack vare mina lärare, tillgång till studio, instrument och andra viktiga verktyg och inte minst den öppna plattform där vi studenter från olika linjer kunde samverka.

Har du något spännande projekt framöver som du kan berätta om?

Jag har precis avslutat en produktion av musikalen Rent, där jag hade en av huvudrollerna. Angel var på många sätt en drömroll för mig. Vi har jobbat intensivt under det senaste året och resultatet blev över förväntan. Därför går jag igenom lite av en "post-production-depression" just nu. Men jag är i slutfasen av att producera en cover som snart släpps som videoklipp och förbereder mig inför kommande gig. Det planeras bland annat en konsertversion av musikalen som vi kommer att turnera med.

Avslutningsvis, har du något tips att dela med dig av till nuvarande och framtida Kulturamastuderande?

Var driven! Skolan ger dig kunskap, nätverk och öppningar, men det är upp till dig att göra det bästa av möjligheterna. Men framförallt, sträva efter att vara äkta och var dig själv. Det är bara då du kan beröra andra med din grej.