Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Komposition
Komposition

Kompositionsutbildningar

Kompositition – Filmmusik – Ljuddesign

Kulturamas kompositionsutbildningar tar avstamp i modern studioteknik kombinerat med gedigen musikteori och klassisk komposition. Här sätts dina öron på hårdträning.

Våra pedagoger hjälper dig att hitta och utveckla din personliga stil och arbetssätt. Du får också undervisning i form av Masterclass, där du får direkt feedback på dina produktioner från aktiva proffsmusiker. I övningen får du också ta del av dina klasskamraters arbeten och lära av deras idéer. Du kommer även få breda tekniska kunskaper i hur man arbetar professionellt med program som Logic och Pro Tools. Utbildningen är delvis gemensam med musikproduktion.

Våra kompositionsutbildningar

I fokus

Läs vidare om "Daniel Engström"
Live Score Festival

Kulturama hjälper till att sätta filmmusiken på kartan!

Söndagen den 11/11/18 hölls Sveriges första Live Score Festival på Kulturama i Hammarby Sjöstad. Åtta helt nyproducerade kortfilmer visades upp på vita duken samtidigt som en tolvmanna-orkester framförde lika nyskriven filmmusik till filmerna. Strax innan festivalen satte vi oss ned med Daniel Engström för att få höra mer om projektet och diskutera vikten av filmmusik. - ” Oftast så tycker jag inte att musiken får det utrymme som det förtjänar!”

Läs vidare om "Jeff Egelund"
Utbildning - Komposition

Från Singer/Songwriterutbildningen till Komposition - ett utvecklande steg!

Jeff Egelund hörde änglakören sjunga i öronen när han läste om musikutbildningen Singer/Songwriter. Efter ett år där valde han att studera vidare på Kompositionsutbildningen.

Läs vidare om "Musikproduktion"
Utbildning

Musikproduktion

Kulturamas utbildningar inom musikproduktion är för dig som vill skapa musik till dig själv och andra. Läs mer!