Par som dansar

Workshop - Let´s rumba

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Tobias Wallin
Startdatum
28 februari 2022
Dag och tid
Måndag 18:00-21:00
Antal tillfällen
1 st
Plats
Kulturama Danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67058
Avgift
520 kr
Workshop Let´s rumba. Rytmisk och fantastisk musik blandat med intim och utmanande koreografi.

Om kursen

Upplev dansens glädje, välkommen till en av alla Kulturamas danskurser i Stockholm.

LET´S RUMBA från 16 år
På denna klass kommer det bli intimt och härligt. Rumban kallas för kärlekens dans där spelet mellan mannen o kvinnan gestaltas. Rytmisk och fantastisk musik blandat med intim dans och höftrörelser gör denna klass till en riktig utmaning - däremot så garanterar vi er många skratt och en nyvunnen kärlek till just denna dans.

Detta är en klass där koreografin står i fokus. Ni kommer få lära er en intim och utmanande koreografi med intima inslag, rytmiska höfter och tricks! Precis som för tv-profilerna kommer det bli till en speciell låt och ni kommer få lära er flera av de steg som Tobias & Helena lärt sina partners under alla säsonger. Som vanligt kommer det spelas stämningshöjande musik och det kommer bjudas på många skratt!
Mycket viktigt att anmälan görs tillsammans med partner! (Om du väljer att anmäla dig singel kan vi inte garantera dig en danspartner).

Medtag stadig sko - ej gummisulor.


KURSLÄRARE
Helena Fransson och Tobias Wallin

Helena är professionell dansare och pedagog. Hon är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10 dans - både som amatör och professionell. Helena har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance. Hon har examen genom United Kingdom Alliance/Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) och Svenska Danssportförbundet (DSF). Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund

Tobias är professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund


UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
På Kulturama finns kurser i Latin & Standard/10 dans upp till medelnivå. Vi erbjuder parcoaching för alla nivåer och för den som dansat ett tag och är intresserad att tävla finns en teknik och tävlingsgrupp. På söndagarna finns träningsformen latin fitness som erbjuder svettig och rolig träning samtidigt som man övar steg från exempelvis cha-cha

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang