Workshop - American Smooth

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Tobias Wallin
Startdatum
11 december 2023
Dag och tid
Måndag 18:00-21:00
Antal tillfällen
1 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67718
Avgift
590 kr
Workshop American Smooth. Nånsin velat sväva runt som Fred Astaire och Ginger Rogers? Då är den här workshopen nånting för er!

Om kursen

Under 3 timmar kommer vi att lägga en härlig och rolig koreografi i American Smooth, en dans som baseras på standard danserna men med en öppen hållning och frihet att bryta ramar och öppna sig i stora svepande linjer. En väldigt flytande, vacker och teatralisk dansstil.

Fokus på den här klassen ligger på koreografi och vi kommer se till att utmana er ordentligt.

Anmälan endast med partner.

Medtag stadig sko - ej gummisulor.

Välkomna!


KURSLÄRARE


Helena Fransson och Tobias Wallin

Helena är professionell dansare och pedagog. Hon är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10 dans - både som amatör och professionell. Helena har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance. Hon har examen genom United Kingdom Alliance/Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) och Svenska Danssportförbundet (DSF). Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund

Tobias är professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund


UTVECKLINGSMÖJLIGHETER 

På Kulturama finns kurser i Latin & Standard/10 dans upp till avancerad nivå. På måndagar finns även träningsformen latin fitness som erbjuder svettig och rolig träning samtidigt som man övar steg från de latin amerikanska danserna inom 10-dansen.

 

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang