Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Trumpet minigrupp Nybörjare Tisdag 20.35

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Karl Wallmyr
Startdatum
15 September 2020
Dag och tid
Tisdagar 20:35-21:20
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
3 000 kr

Få platser kvar

Spela trumpet - Förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera.

Om kursen

Innehåll

Är du nybörjare på trumpet eller vill du utveckla dina kunskaper? Vi utgår från din nivå och tillsammans lägger vi upp en plan för ditt trumpetspel! 

På den här kursen får du lära dig att spela en rolig repertoar både på gehör och efter noter. Lektionerna är individuella och hänsyn tas till varje elevs eget behov och intresseinriktning. Fokus ligger först och främst på melodispel. Det blir en bred genrer från pop till klassiskt och jazz. 

Är du nybörjare är målet efter avslutad kurs att du ska kunna spela några enklare stycken.  

Inlärningen av melodier sker både efter noter och på gehör. Du får också lära dig en grundläggande teknik såsom munsättning, tonbildning, andning, tunga och hållning. 

Förskunskaper

Inga förkunskaper krävs

Upplägg

Undervisningen startar i vecka 38 men vi bokar in intresserade när det finns lediga tider.
Lektionerna är i huvudsak förlagda till eftermiddag och kvällstid och bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Eget instrument krävs.

Kursavgiften

Vid minigrupp, 2-3 deltagare, är lektionstiden 10 x 45 min och avgiften 3000 kr.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.

Kontakt

Kontaktperson

Joakim Sanden 010-157 62 92

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang