Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Saxonfonensemble vuxna Intresseanmälan

Information

Nivå
Fortsättning och avancerad
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Ulf Lindén
Startdatum
8 September 2020
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Spela i saxofonensemble - välkommen till en av Kulturamas många musikkurser!

Om kursen

Intresseanmälan / Kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och inte bindande. Kursavgiften för saxofonensemble 10x90 min är 2650 kr.

Om saxofonensemblekurserna ännu ej är upplagda, fulltecknade eller att tiderna inte passar kan du göra en intreseanmälan. Ange nivå och ev. önskemål om dag och tid i kommentarsfältet på anmälan.
Så fort det blir en plats ledig eller att vi kan skapa en till ensemble så hör vi av oss.

Innehåll

Saxofonkurserna bedrivs i grupp där samspelet är en mycket viktig del. Du lär känna instrumentet genom att arbeta med tonbildning, intonation, teknik och övningar. Du får spela både efter noter och på gehör, solo och i ensemble. Repertoaren på nivå Fortsättning/Avancerad är till största delen jazz och afroamerikanskt inriktad.

Kursupplägg

Undervisningen startar i vecka 37.
Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov. Eget instrument krävs.
Max 8 deltagare.
Nyanmälda kursdeltagare blir kallade till en GRATIS träff med läraren ca två veckor innan kursstart för nivåprovspel. Denna träff ligger sedan till grund för hur läraren kommer att forma ensemblegrupperna. Hänsyn tas bl.a. till instrument, nivå, intresse och ambition. Kursdag bestäms efter provspelningen.

Kursledare

Ulf Lindén

Kontakt

Kontaktperson

Joakim Sanden 010-157 62 92

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang