Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Sång - Pop, Soul och R&B

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Elin Lindqvist
Startdatum
10 September 2020
Dag och tid
Torsdagar 19:30-21:00
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
2 300 kr

Få platser kvar

Vi jobbar med genretypiska uttryck, utvecklar sångteknik och bygger repertoar inom pop, soul och R&B. Vi sjunger och gör röstövningar i grupp, men det finns också utrymme för solosång och du jobbar på ditt eget uttryck.

Om kursen

Innehåll och mål

Vi jobbar med genretypiska uttryck, utvecklar sångteknik och bygger repertoar inom pop, soul och R&B. Vi undersöker hemligheten i klassiska soul och R&B låtar, men ger oss också på musik från nutida sångare som Beyoncé, SZA och The Weeknd. Vi sjunger och gör röstövningar i grupp, men det finns också utrymme för solosång och du jobbar på ditt individuella uttryck.

Upplägg

Sång- och röstträning, andningsteknik, uttryck- och tolkning av låtarna.

Förkunskaper

För dig som är nybörjare eller har sjungit en till två terminer.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling. 

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Här på Kulturama hittar du sångkurser på alla nivåer - från rena nybörjargrupper till yrkesinriktade heltidsutbildningar.

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44

 

Kontakt

Kontaktperson

Kulturama1 010-1576305

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang