Musikalinterpretation

Information

Nivå
Avancerad
Ålder
20-70 år
Lärare
Johan Schildt
Startdatum
30 oktober 2023
Dag och tid
Mån, Tis 09:00-17:00
Antal tillfällen
2 st
Plats
Kulturama, hammarby sjöstad
Virkesvägen 21
Nummer
76918
Avgift
4 994 kr
Ta chansen att låta dig inspireras och utvecklas under två dagar i musikalens tecken med Johan Schildt och Patrik Svedberg!

Om kursen

Vilka riktar sig kursen till?

Kursen riktar sig till dig som har eftergymnasial utbildning eller högskolestudier inom musik, musikal, opera och teater samt/eller är verksam inom samma område som artist själv och pedagog.

Kursbeskrivning

Under två dagar får du arbeta tillsammans med två lärare - en pianist och en interpretationslärare - i masterclassform. Du kommer inför kursstarten bli kontaktad angående kursmaterial (låtval, noter etc.) samt upplägg inför kursdagarna.
Varför ska jag gå den här kursen?
Du ger dig själv chansen att utveckla metoder och arbetssätt i ditt egna yrkesutövande. Masterclassformatet gör det möjligt att lära sig både genom att pröva själv samt att se andra. 

Lärare

Johan Schildt är regissör och manusförfattare inom teater, show och musikal. Johan har en gedigen bakgrund som skådespelare vid bl a Dramaten, Stockholms Stadsteater och Riksteatern. Johan är idag också verksam som scenkonstpedagog och undervisar i scenframställning, sånginterpretation och produktion vid Kulturama Konstnärliga Utbildningar.

Patrik Svedberg är frilansande pianist och keyboardist. Har spelat med de flesta svenska artister, samt suttit i de flesta orkesterdiken/musikaler sedan 90-talet. Patrik är också arrangör, låtskrivare och musikproducent. Patrik arbetar även på Kulturamas konstnärliga utbildningar inom musik och musikal som lärare, pianist, arrangör och kapellmästare.

Datum och kursens upplägg

Kursen ges 30-31 oktober i Kulturamahuset, Virkesvägen 21, Hammarby Sjöstad, Stockholm. Morgonkaffe, fika på förmiddag och eftermiddag samt lunch på restaurang Niklas & Friends ingår i priset. Start för dagen kl. 09.00 och avslut kl. 17.00. 

Pris och anmälan

Kursen kostar 3 995 kr + moms och inkluderar fika och lunch båda dagarna. Obs! endast 10 platser finns på kursen varför tidig anmälan rekommenderas. Anmäl dig senast 16/10.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang