Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Moderna Samtida Dans - Workshop

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Ellinor Ljungkvist
Startdatum
28 November 2020
Dag och tid
Lördag 11:00-14:00
Antal tillfällen
1 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
750 kr
På denna workshop får du lära dig golvteknik och kombinationer av steg och rörelsemönster.

Om kursen

Förkunskapskrav

Kursen vänder sig till dig som har ett intresse för samtida dans i dess olika former. Du behöver inte ha dansat tidigare det viktigaste är att du känner dig motiverad att upptäcka något nytt.

Kursinnehåll

På denna workshop får du lära dig golvteknik och kombinationer av steg och rörelsemönster. Du får praktisera olika tekniker som satts samman i en koreografi. Vi dansar till populär- och elektronisk musik och extra fokus läggs på balans, koordination, musikalitet samt anatomisk förståelse.

Klädsel

Långärmad tröja och bekväma byxor. Inga skor - vi dansar barfota!

Kursledare

Ellinor Ljungkvist  

Undervisar allt mellan modern dans/samtida dans, modern jazz, balett och yoga. Hennes klasser innehåller mycket flow och koreografi till populärmusik. De är välstrukturerad med övningar och koreografier som praktiseras både dansant och teoretiskt. Ellinor värnar om de tekniska kunskaperna varje dansstil består av samt de pedagogiska aspekterna av praktik och lärande.    

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

 

Kontakt

Kontaktperson

Debbie Dahlén 010-157 62 32

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang