Låtskrivarkurs hösttlov v.44 13-17 år Nybörjare - Fortsättning (inga förkunskaper)

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
13-17 år
Startdatum
1 november 2021
Dag och tid
Mån-Tors 11:00-14:15
Antal tillfällen
4 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 950 kr
Har du börjat skriva låtar eller drömmer du om att kunna skriva låtar då är det här sommarens kurs för dig!

Om kursen

Välkommen till Kulturamas kreativa låtskrivarkurs för dig mellan 13-17 år!

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs men vi ser gärna att du sjunger eller spelar något ackordinstrument.

INNEHÅLL

På Kulturamas låtskrivarkursläger får du skriva låtar, både enskilt och tillsammans med andra. Du lär dig mer om att skriva text, melodi och ackord och att sätta ihop olika låtidéer till färdiga låtar. Du får hjälp med att arrangera och öva in dina låtar. Är du van att skriva låtar i något musikprogram och har en egen bärbar dator så kan du använda dig av det även på den här kursen. Om deltagarna vill så avslutas kursen med ett uppspel med deltagarnas låtar. Kursen hålls i Kulturamas lokaler med tillgång till instrument men om det är fint väder tar vi med det vi behöver och flyttar utomhus.

UPPLÄGG

Kursen pågår från måndag den 1 nov till torsdag den 4 nov kl 11.00-14.15.

Egen mellanmål/fika medtages

Max 7 deltagare

ANMÄLAN

Sista anmälningsdag är 2 veckor innan kursstart!
Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv. Det är först till kvarn som gäller!

KURSLEDARE

Våra kurslärare har en pedagogisk musikutbildning och erfarenhet som yrkesverksamma musiker och låtskrivare.

 

Kontakt

Kontaktperson

Musik & Sång - Kursverksamheten 010-1576100

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang