Låtskrivande/musikproduktion, nybörjare 12-16 år

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
12-16 år
Lärare
Jonas Berndt
Startdatum
13 februari 2024
Dag och tid
Tisdagar 17:10-17:55
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
25433
Avgift
1 550 kr
Vill du prova på att skriva och producera låtar? Då är den här kursen för dig!

Om kursen

Innehåll

Under den här kursen kommer du som deltagare att få med dig många användbara verktyg för att komma igång med både ditt låtskrivande och musikproducerande. Du får prova på att skapa låtar på olika sätt och du får hjälp med att knyta ihop dina idéer till färdiga låtar.

Under kursen kommer vi att prata om bland annat ackord, text, form, arrangering och utforska vilken process som passar just dig när det kommer till musikskapande. Vi kommer arbeta både med papper, penna, dator (Logic Pro X) och instrument. Allting sker i en trygg miljö där vi aldrig tvingas till något men uppmuntras av varandra. Under kursen får du handledning och feedback av kursledaren på dina uppgifter.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs men det är en fördel om du har tillgång till ett ackordsinstrument utöver lektionstiden (till exempel piano eller gitarr) eller ett musikproduktionsprogram (till exempel garageband).

Kursupplägg

Det är uppehåll för lov vecka 9, 14 o 18.
Max 8 deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.
Anmälan för deltagare under 18 år kompletteras med namn och personnummer på betalningsansvarig vårdnadshavare.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang