Låtskrivande, fortsättning

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Jonas Berndt
Startdatum
13 februari 2024
Dag och tid
Tisdagar 19:45-21:15
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
25342
Avgift
2 850 kr
Vill du ta ditt låtskrivande till nästa nivå, finslipa ditt låtskrivande och få nya kunskaper och inspiration? Då är den här kursen något för dig!

Om kursen

Innehåll

Under den här kursen kommer du som deltagare att få med dig verktyg för hur du tar dig vidare när du fastnar eller har slut på idéer. Du kommer att utveckla ditt låtskrivande genom tydliga hands-on uppgifter där du får utrymme för att testa nya vägar och bejaka din kreativitet. Du får fördjupa din kunskap om text, melodi, harmonik, rytmik, form och arrangering för att kunna variera ditt kreativa musikskapande. Vi arbetar både i grupp och individuellt. Du får hela tiden möjlighet att spela upp låtarna för att på så sätt kunna få feedback både från kursledaren och andra deltagare. Under kurstillfällena arbetar vi med både ackordinstrument och Logic Pro X som kreativa verktyg för att på olika sätt utforska uttryck.

Förkunskaper 

Du är van vid att skriva låtar och kan spela ett ackordinstrument. Du behöver inte ha förkunskaper i Logic Pro X.

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov v.9,14 och 18.
Max 8 deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang