Låtskrivande, fortsättning

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Jonas Berndt
Startdatum
12 september 2023
Dag och tid
Tisdagar 19:45-21:15
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
25093
Avgift
2 850 kr
Vill du ta ditt låtskrivande till nästa nivå, finslipa ditt låtskrivande och få nya kunskaper och inspiration? Då är den här kursen något för dig!

Om kursen

Innehåll

Under den här kursen kommer du som deltagare att få med dig verktyg för hur du tar dig vidare när du fastnar eller har slut på idéer. Du kommer att utveckla ditt låtskrivande genom tydliga hands-on uppgifter där du får utrymme för att testa nya vägar och bejaka din kreativitet. Du får fördjupa din kunskap om text, melodi, harmonik, rytmik, form och arrangering för att kunna variera ditt kreativa musikskapande. Vi arbetar både i grupp och individuellt. Du får hela tiden möjlighet att spela upp låtarna för att på så sätt kunna få feedback både från kursledaren och andra deltagare. Under kurstillfällena arbetar vi med både ackordinstrument och Logic Pro X som kreativa verktyg för att på olika sätt utforska uttryck.

Förkunskaper 

Du är van vid att skriva låtar och kan spela ett ackordinstrument. Du behöver inte ha förkunskaper i Logic Pro X.

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov vecka 44.
Max 8 deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang