Latin Fitness - Nybörjare plus

Information

Nivå
Nybörjare plus
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Helena Fransson
Startdatum
23 januari 2023
Dag och tid
Måndagar 18:15-19:15
Antal tillfällen
12 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67443
Avgift
2 400 kr
Latin Fitness - du lär dig danssteg i rumba, cha-cha, samba och jive till medryckande musik. Ett träningspass som tränar hela kroppen.

Om kursen

 

Förkunskapskrav

Fristående fortsättning. Du bör ha en viss dansvana för att tillgodogöra dig kursen.

Kursinnehåll

På kursen lär ni er sköna danssteg i rumba, cha-cha, samba och jive till medryckande musik.

Glädje och skratt blandas med tips och teknik för att få de rätta rörelserna. Vi garanterar en väldigt rolig kurs och varje dans tränar specifika muskler och ger både kondition, styrka, smidighet och uthållighet. Du kommer att hitta och träna muskler som sällan används i vardagen och hela passet bygger på träning med kroppen som verktyg. Efteråt kommer du att kunna dansa flera nya danser.

Klädsel

Bekväma skor och kläder rekommenderas.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns kurser i Latin & Standard/10-dans, från nybörjare till avancerad nivå.

Kursledare

Helena Fransson

Är professionell dansare och arbetar med dans på heltid (undervisning, shower, event).
Svensk mästare i standarddans både som amatör och professionell och landslagsrepresentant 1997-2004. Har examen inom både latin och standard både genom United Kingdom Alliance, Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) och Svenska Danssportförbundet (DSF).
Har under fyra säsonger deltagit i TV4:as program Let´s Dance.

Bra att veta.

Lov v 9 och 15.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang