Spelar gitarr

Distans i realtid Akustisk/El gitarr enskild undervisning

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 7+
Startdatum
16 februari 2022
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
2 650 kr
Spela gitarr - Förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera.

Om kursen

Intresseanmälan / Kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och inte bindande. Avgiften varierar beroende på lektionens längd. Du väljer själv hur lång undervisningstid du vill ha men vi brukar utgå från 20 min för barn/ungdom och minst 30 minuter för vuxna. 10x20 min kostar 2650 kr,10x30 min 3975 kr, 10x40 min 5300 kr, 10x45 min 5950 kr. 


Anmälan blir bindande först när dag och tid är överenskommen.

Innehåll

För nybörjare till mer avancerade. Du lär dig kompa visor, låtar, ballader och väljer själv repertoar. Kurserna omfattar i början främst gehörs- och ackordspel för att i de högre nivåerna övergå till barréackord och notspel. Lektionerna är individuella och hänsyn tas till varje elevs eget behov och intresseinrikting.

På elgitarrkursen jobbar vi med modernt elgitarrspel inom olika stilar såsom pop, rock m.m. Du tränar komp, solospel, skalor, teknik och blandar improvisation med effektiv övning.

Kursen hålls på distans i realtid och vi använder oss av programmet Teams. Programmet är gratis. Det krävs att du har tillgång till gitarr och en dator/ipad som du kan ladda ner programmet på och sedan koppla upp dig för att undervisningen ska kunna genomföras.

Upplägg

Undervisningen startar i vecka 7 men vi bokar in intresserade när det finns lediga tider.
Lektionerna håll tisdag eftermiddag och bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Det är viktigt att du har tillgång till egen gitarr eller elgitarr.

Kursledare

Simon Lindholm. GÅ in HÄR för att läsa mer!

Kontakt

Kontaktperson

Musik & Sång - Kursverksamheten 010-1576100

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang