BANDCAMP -Höstlovskurs (v.44) 9-12 år

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
9-12 år
Lärare
Johan Ölund
Startdatum
1 november 2021
Dag och tid
Mån-Tors 09:30-12:00
Antal tillfällen
4 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 450 kr

Få platser kvar

Gör höstlovet till en musikalisk höjdare på Kulturama! På Bandcamp får du möjligheten att bli din egen rockstjärna under fyra dagar.

Om kursen

På "BANDCAMP" kommer du under en fyra dagar få möjligheten att spela i band.

Du kommer få prova på att spela elbas, trummor, elgitarr, keyboard, sjunga tillsammans och öva in gamla och nya hits.
Vi kommer i första hand lägga stor vikt på Pop/Rock genren.

UPPLÄGG

Kursen pågår från måndag till torsdag 9.30-12.00

Vi garanterar dig en fartfylld och rolig vecka med mycket sång och spel. 
Eget mellanmål/fika medtages med fördel.

Oavsett musikaliska förkunskaper så anpassar vi kursen för både nybörjarelever och elever med spelvana.

ANMÄLAN

Skriv i din anmälan om du har spelvana på något instrument/sång.

Sista anmälningsdag är två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.Anmälan för deltagare under 18 år kompletteras med namn och personnummer på betalningsansvarig vårdnadshavare. Det är först till kvarn som gäller!

KURSLEDARE

Våra kurslärare har en pedagogisk musikutbildning och erfarenhet inom underhållningsbranschen och som yrkesverksamma musiker.

Kontakt

Kontaktperson

Musik & Sång - Kursverksamheten 010-1576100

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang