Artistskolans Miniartister 6-9 år - Höstlovsläger 3 halvdagar

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
6-9 år
Lärare
Annika Metsä
Startdatum
1 november 2021
Dag och tid
Mån-Ons 09:00-12:30
Antal tillfällen
3 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 500 kr
Välkommen till Kulturamas halvdagsläger för Miniartisterna. Sjung och dansa på Kulturama!

Om kursen

Tre fartfyllda och roliga dagar med Artistskolan som avslutas med ett litet uppdpel för anhöriga på lägrets sista dag.

Förkunskapskrav

Till artistdaglägret är alla som gillar att dansa och sjunga välkomna! Lägret är anpassat för att ta emot både helt nybörjare såväl de som hållit på ett tag.

Kursinnehåll

Fullspäckade härliga dagar. Dagliga lektioner i sång och dans.

Kurstillfällen

Mån-ons, 1-3 nov 3 halvdagar kl 09.00-12.30 samt litet uppspel på onsdagen.

Kursledare

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har det senaste 7-8 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning. 

Kontakt

Kontaktperson

Dans – Kursverksamheten 010-1576100

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang