Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Artistskolan - Dans och Sång, 10-12 år

Välkommen till Kulturamas artist- och musikalkurser ungdomar i Hammarby Sjöstad, Stockholm!

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
10-12 år
Startdatum
18 September 2019
Dag och tid
Onsdagar 18:10-20:10
Antal tillfällen
13 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
2 890 kr

Om kursen

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

På Kulturamas Artistskola erbjuds eleverna att få jobba med sång, dans och till viss del teater.
Målet är att jobba fram en föreställning per termin och detta görs i ledning av erfarna lärare.
Föreställningarna framförs på en riktig scen med professionellt ljud och ljus.
För de elever som önskar så finns det möjlighet att utmana sej lite extra i form av soloinsatser.

1 timmes dans och 1 timmes sång, kl.18.10-20.10.

Anmälan

Terminen är 13 gånger inklusive repetition och föreställning.

Klädsel

Rörelsevänliga kläder, gärna danssneakers eller sko med tunn och mjuk sula.

Övrigt

Repetion lördag 7/12 och föreställning 8/12. Mer information kommer under terminen.

Kursledare

Carina Lundin.

Danslärare och mentor på Kulturama Grundskola. Har arbetat som Danspedagog och Showansvarig på Lasse Kühlers Dansskola. Utbildat sig till Danspedagog, 4 år på Danshögskolan samt tre terminer på Stockholms Universitet - ämneslärarexamen för behörihet och lärarlegitimation. Har även koreograferat olika dansgrupper inför uppträdanden på olika arenor.  

Daniel Engström

Utbildad sångpedogog vid Stockholm Musikpedagogiska Institut(SMI). Daniel undervisar både barn, ungdom och vuxna på Kulturamas kursverksamhet och vikarierar också på vårt gymnasium och grundskola.

 

Kontakt

Kontaktperson

Debbie Dahlén 010-157 62 32

Välj kursområde

Läs vidare om “Film”

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om “Foto”

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om “Musik”

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om “Musikproduktion”

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om “Sång”

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om “Teater”

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang