Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Artistskolan - Dans och Sång 20+

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 20+
Lärare
Annika Metsä
Startdatum
17 September 2020
Dag och tid
Torsdagar 19:00-21:05
Antal tillfällen
13 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
3 035 kr
För dig som gillar att sjunga och dansa, välkommen till Kulturamas Artistskola för vuxna!

Om kursen

Kursinnehåll

På Kulturamas Artistskola jobbar vi med sång och dans.
Du kommer att tillsammans med våra erfarna lärare öva på ett musikalnummer som kommer framföras på scen inför publik i slutet av terminen.

För de deltagare som vill utmana sig själva lite extra finns det möjlighet att framföra solonummer.

1 timme dans och 1 timme sång, kl. 19:05 - 21:05.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper inom musikal men det är bra om du har viss sångvana.

Anmälan

Terminen är 13 ggr inklusive repetition och föreställning. Mer information kommer under terminen.

Utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder dans i Show-Jazz och Jazz-dans med mera.

Klädsel

Rörelsevänliga kläder, gärna danssneakers eller sko med tunn och mjuk sula.     

Övrigt

Repetition lördag 5/12 och föreställning söndag 6/12.

Kursledare

Annika Metsä.

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har det senaste 7-8 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning.

Johanna Halvardsson.

Johanna är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut samt utbildad musikalartist och dansare på Balettakademien i Stockholm. Som pedagog har hon stor erfarenhet att undervisa både barn och vuxna, enskilt och i grupp. Hon har även lett gospelkör i många år. Med sin bakgrund som både sångare och dansare ligger integrering av konstformer henne varmt om hjärtat. Som artist har Johanna bland annat medverkat i musikalerna West Side story, Flashdance och Evita samt körat/dansat bakom ett flertal av Sveriges mest folkära artister. 

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

Bra att veta

Uppehåll för lov V44.

Kontakt

Kontaktperson

Caroline Sjölund 010-1576255

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang