Akustisk gitarr - visor och ballader 55+. ODENPLAN

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 55+
Lärare
Ras Tafari
Startdatum
14 september 2023
Dag och tid
Torsdagar 16:00-17:30
Antal tillfällen
10 st
Plats
Medborgarskolan
Hagagatan 23 A
Nummer
25112
Avgift
2 850 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Vi kompar oss själva i grupp och spelar Cornelis Vreeswijk, Bob Dylan, Leonard Cohen och många fler. Har du spelat en del gitarr och kan grundläggande ackord är denna kurs för dig.

Om kursen

Innehåll och mål

Vi kompar oss själva i grupp, spelar och sjunger älskade låtar.

Förkunskaper

Du måste kunna grundläggande ackord. Du bör ha spelat gitarr i minst två-tre år för att trivas i den här gruppen.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Kursmaterial

Du har med din egen gitarr. Kursmaterial sammanställs av kursledaren, du behöver inte köpa någon bok.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har många olika nivåer och inriktningar på gitarr. Vill du komma vidare i ditt musicerande kan vi också rekommendera Musikteori i praktiken.

Bra att veta

Det är uppehåll för kursen vecka 44.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi https://playgear.se

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang