Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Studenten 2020

Hej! Den 10 juni är det dags för studentdag för våra elever i åk 3 på Kulturama. Vi är glada att vi kan genomföra ett utspring utifrån våra förutsättningar och rådande läge. Här kommer information till dig som är anhörig och som planerar att möta upp student efter utspring.

Utspring, länk till sändning samt möte med familj och anhöriga

Utspring kommer att ske inne på skolgården mot Virkesvägen. De kommer att filmas och live-streamas. Ni som anhörig kan följa utspringen live via YouTube via följande länk: https://youtu.be/FmAmy0lxl7Y

Sändningen startar 10 minuter innan varje utspring. Det kommer inte gå som familj och anhörig att se utspring fysiskt på plats som vi redan meddelat samtliga studenter den 8 maj. Detta för att vi uppnår nästan 50 personer med enbart medverkande avgångsklass och personal på plats så vi kan därför inte vara flera samlade med anledning av rådande direktiv kring folksamlingar samt behov av social distansering. Då vi prioriterat att eleverna ska få ta studenten på utsatt dag med olika slot-tider blir det extra viktigt att vi respekterar detta tillvägagångssätt. Studenter kommer direkt efter utspring att lämna skolan för att möta upp väntande familjer och anhöriga. Vi vill att ni som tar emot studenter sprider ut er över Hammarby Sjöstad för mottagande samt snabbt kan lämna för att ge plats åt efterföljande utspring. Följande tider gäller för utspringet:

studenten20.tider

Sammanfattningsvis

Respektera att utspring sker utan publik. Vi sänder dessa live så att alla nära och kära ska kunna ta del av varje utspring på allra bästa sätt i realtid oavsett var man än befinner sig. Ni som planerar att möta upp student bestämmer i förväg lämplig plats att mötas på i Hammarby Sjöstad innan studentdagen.

Med hopp om fint väder den 10 juni!

Hälsningar,
Fredrik Engström, rektor