23 januari 2022

Norrtullsligan, Operastudion Kulturama Konstnärliga Utbildningar

Välkommen till teater Bristol på operaföreställningen Norrtullsligan med våra studerande på Operastudion! Manus och regi: Eva Österberg, Vid flygeln: Bengt-Åke Lundin

Information

Datum
Söndag 23 januari 2022
Tid
18:00 - 20:00
Plats
Teater Bristol, Sturegatan 39

Anordnas i samarbete med Medborgarskolan

Om evenemanget

Stockholm Operastudio presenterar stolt: Norrtullsligan

Opera år 1 och 2 framför tillsammans höstterminens produktion som är en nyskriven föreställning delvis baserad på Elin Wägners succéroman Norrtullsligan från 1908. Historien utspelar sig under tidigt 1900-tal på Norrtullsgatan i Stockholm, där en grupp sekreterare delar lägenhet. Vi får följa dessa unga kvinnors liv och strävanden i kampen mot fattigdom, arbetarklassens ojämlika livsvillkor och patriarkala maktstrukturer som ständigt hotar och begränsar dem. En berättelse om systerskap, identitet, lidande och drömmen om ett bättre liv. Ett kvinnoporträtt som skildrar hur det var då men samtidigt hur det är nu.

Varmt välkomna!

Teater Bristol
Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg

Vaccinationsbevis:
Regeringen har beslutat att införa vaccinationsbevis från och med den 1 december 2021 vid arrangemang inomhus med fler än 100 deltagare. Kravet på vaccinationsbevis gäller personer som är 18 år och äldre.

På detta arrangemang kommer kontroll av vaccinationsbevis att ske vid entrén. Samtliga besökare kommer behöva passera förbi denna logistik. Besökande måste kunna uppvisa ID.

Biljetter:
Vuxna 150kr
Ungdomar/Studerande/Pensionär 75kr
Barn upp till 12 år 20kr

Onumrerade platser. 50 platser.
Våra föreställningslokaler är tillgängliga för funktionshindrade och personliga assistenter går gratis.


Biljetter finns att köpa via den lila rutan.
Endast förköp.
Biljetterna säljs via Nortic, ett separat företag som inte kan nås genom Kulturamas reception. Se Nortics hemsida för support gällande återköp eller andra biljettfrågor.
Med reservation för eventuella förändringar.


Hjärtligt Välkomna!

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang