Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Information om vår kursverksamhet

Efter att ha rådfrågat Folkhälsomyndigheten har vi beslutat att återuppta några av våra kurser från vecka 19. Vi har i samråd med Folkhälsomyndigheten gjort bedömningen att vi kan erbjuda en trygg miljö för såväl kursdeltagare som kursledare med de förutsättningar vi har för att bedriva kursverksamhet. De kurser vi väljer att återuppta är främst enskild undervisning samt små grupper i klassrum. Det innebär att deltagarna kommer kunna hålla god distans till kurslärare och eventuellt andra deltagare. (Uppdaterad 26 maj.)

Distanskurser i realtid

Vecka 15 valde vi att lägga över en stor del av kursutbudet till distanskurser i realtid som kan genomföras via dator, mobiltelefon eller surfplatta. Distanskurs i realtid innebär att du träffar kursledaren och de andra deltagarna via en digital plattform, som i klassrum fast på distans. Vi ser att distanskurser i realtid kommer att finnas kvar i vårt kursutbud under en lång tid framöver då det för många deltagare just nu är den enda möjligheten till att delta i en kurs. För de kurser som påbörjats som distanskurs i realtid kommer vi att avsluta dem som distanskurs.

Om du söker på Distanskurs i vårt kursutbud hittar du de kurser som flyttats över till distanskurs i realtid, men även de nya distanskurser i realtid som vi lagt upp.

Övriga kurser som vi valt att sätta på paus

Efter att ha rådfrågat Folkhälsomyndigheten har vi beslutat att återuppta några av våra kurser från vecka 19. Vi har i samråd med Folkhälsomyndigheten gjort bedömningen att vi kan erbjuda en trygg miljö för såväl kursdeltagare som kursledare med de förutsättningar vi har för att bedriva kursverksamhet.

De kurser vi väljer att återuppta är främst enskild undervisning samt små grupper i klassrum. Det innebär att deltagarna kommer kunna hålla god distans till kurslärare och eventuellt andra deltagare.

För kurser som riktar sig mot seniorer eller där vi har många äldre deltagare har vi dock valt att förlänga pausen fram till augusti.

För alla deltagare som detta gäller har vi skickat ut meddelande om det via mail och sms. Har du inte fått något mail, titta först i din skräpkorg eller kontakta kurser@kulturama.se för mer information om vad som gäller för din kurs.