Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Information om vår kursverksamhet

Vi har valt att sätta all kursverksamhet på paus under de rådande omständigheterna kring Covid 19. Det för att få möjlighet att ställa om verksamheten till fjärrkurser via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Uppdaterad 26 mars.

Det är dock inte alla kurser som går att genomföra som fjärrkurs, för dessa förlänger vi pausen ytterligare till vecka 17 då vi hoppas kunna återuppta kursverksamheten igen. Måste vi förlänga pausen ytterligare för att minimera risken för smittspridning, så kommer meddelande om detta via mail och sms.

De kurstillfällen som är på paus kommer vi att lägga till i slutet av kursperioden så att du får så många tillfällen/timmar som kursen ska innehålla. 

Vi har meddelat alla deltagare på de kurser som detta gäller via mail och sms.

Från vecka 15 siktar vi på att återuppta en del av kursverksamheten genom att tillfälligt lägga över dem som  fjärrkurser. Detta kommer att pågå fram till att vi åter igen kan uppta den vanliga kursverksamheten. 

För dig som detta gäller, kommer du att få såväl instruktioner kring den plattform vi använder och hur du använder den som en inbjudan till det kurstillfället då vi går över till fjärrkurs. 

Vi tackar för ert tålamod, och hoppas att vi snart får träffa er igen.