Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kulturama på UNICEF-galan!

16 elever och studerande från Kulturama kommer att sjunga tillsammans med Laleh på årets UNICEF-gala.

Onsdagen den första maj livesänds UNICEF-galan i TV4. En insamlingsgala där man blandar allvar med humor för att sprida kunskap om barns situation och om humanitära katastrofer i världen.

Under galan kommer den folkkära artisten Laleh att framföra sin nysläppta låt – Sand överallt – tillsammans med 16 sångare från Kulturama. Fyra sångare från Kulturama Gymnasium samt tolv från Kulturamas vuxenutbildningar Singer-songwriter, Musikal och Sång.

– ”Vi fick materialet i torsdags.” berättar Helene Franzén som bl.a. är sångpedagog på Kulturama. ”Sedan repade vi in allt på fredagen och i måndags åkte vi till kapellmästare Johan Röhrs studio för att spela in körerna. Nu väntar genrep på Cirkus, sen så är vi redo att köra live!”.

– ”Vad har ni gjort för liknande arbeten tidigare?”

– ” Vi förmedlar diverse jobb löpande. Producenter, castingföretag, rollsättare osv hör av sig till oss hela tiden. Men för att nämna några: Eurovision Song Contest 2016 - våra elever och studerande på dans, sång, musikal medverkade som stand in-artister i SVTs förberedelser; förra årets Polarpristagare Dr. Ahmad Sarmast besökte Kulturama och då vi gjorde en show för hela delegationen här på Kulturama; vi var även med i ICAs nyårsreklam i år.

Medverkande från Kulturama:

Adrian Hallström

Alexander Eklund

Amanda Björkholm

Christine Kandelhart

Ester Lahti

Flora Lindberg

Fredric Mourath

Frida Törnklev

Gabrielly Pagroth

Iana Kovalova

Julia Jakobsson

Lenina Lopez

Oscar Söderman

Robyn Karlström

Simon Edeblom

Smeralda Hansen Calderon