Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Intervjuer med studerande

Fem studerande från Kulturamas konst- och kulturutbildningar delar med sig av sina personliga upplevelser av skolan och sina respektive utbildningar. På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida konstnärlig utövare inom scenkonst, musik och bild. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm!

Intervjuer med studerande

Läs vidare om ""Det var nytt och läskigt men det var framförallt spännande.""
Utbildning - Opera

"Det var nytt och läskigt men det var framförallt spännande."

Julia Holmgård Åkerberg studerar på Stockholm Operastudio på Kulturama. I denna video delar hon med sig av sina tankar och känslor om sin utbildning och om Kulturama.

Läs vidare om ""Jag sökte till Kulturama för att utveckla mitt bildspråk.""
Utbildning - Foto

"Jag sökte till Kulturama för att utveckla mitt bildspråk."

Johan Wirén studerar på Fotografisk Konstutbildning på Kulturama. I denna video delar han med sig av sina tankar och känslor om sin utbildning och om Kulturama.

Läs vidare om ""Jag vill verkligen detta och jag vill verkligen satsa på detta.""
Utbildning - Film

"Jag vill verkligen detta och jag vill verkligen satsa på detta."

Tiina Lantz-Hirvonen studerar till filmregissör på Kulturamas filmproduktionsutbildning. I denna video delar hon med sig av sina tankar och känslor om sin utbildning och om Kulturama.

Läs vidare om ""Dom finns alltid där för en.""
Utbildning - Musikal

"Dom finns alltid där för en."

Erik Gummeson studerar på Kulturamas musikalartistutbildning. I denna video delar han med sig av sina personliga känslor och tankar kring sin utbildning och Kulturama.

Läs vidare om ""Då kände jag: nu skickar jag in en ansökan!""
Utbildning - Musikproduktion

"Då kände jag: nu skickar jag in en ansökan!"

Joy Himmelmark studerar till musikproducent på Kulturamas musikproduktionsutbildning. I denna video delar hon med sig av sina tankar och känslor om sin utbildning och om Kulturama.

Sök in till våra utbildningar