Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Välkommen till Kulturama

Nordens största skola för estetiska utbildningar

Händer på Kulturama

Till kalendariet

Kulturama är Nordens största skola för estetiska utbildningar. I över 40 år har vi utbildat barn och vuxna i grundskola, gymnasium, kurser och på våra konstnärliga utbildningar. Hos oss kan din dröm bli verklighet!

Om Kulturama

I fokus

Visa föregående artikel
Läs vidare om “Daniel Engström”
Intervju

Kulturama hjälper till att sätta filmmusiken på kartan!

Söndagen den 11/11 hölls Sveriges första Live Score Festival på Kulturama i Hammarby Sjöstad. Åtta helt nyproducerade kortfilmer visades upp på vita duken samtidigt som en tolvmanna-orkester framförde lika nyskriven filmmusik till filmerna. Strax innan festivalen satte vi oss ned med Daniel Engström för att få höra mer om projektet och diskutera vikten av filmmusik. - ” Oftast så tycker jag inte att musiken får det utrymme som det förtjänar!”

Läs vidare om “Hilma Hedin”
Intervju foto

Hilma fotar analogt i en digital tidsålder

Hilma går sista året på fotolinjen, estetiska programmet, ett intresse hon fått möjlighet att utveckla under sina år på skolan och nu tycker är roligare än någonsin.

Läs vidare om “Rhys Clarstedt Frank”
Intervju Grundskolan

Sveriges nya stjärna gick på Kulturama Grundskola

Rhys Clarstedt Frank är stjärnskottet som vi kommer se mycket av framöver. I februari 2017 släpptes hennes senaste singel Last Dance, en av de låtar hon skrivit ihop med Jörgen Elofsson. Som 10-åring flyttade hon till Sverige från USA, och så småningom kom hon att börja på Kulturama Grundskola.

Läs vidare om “Christer Fernström”
Intervju Kursdeltagare

Christer gick på kursen ”elgitarr i grupp”

Christer var en av deltagarna på kursen ”elgitarr i grupp”

Läs vidare om “Frida Lindström”
intervju dans

På Kulturama hittade Frida sig själv som dansare

Frida Lindström berättar om hur året på Kulturamas dansutbildning bland annat gav henne fysiska och psykiska förutsättningar att söka sig vidare till en yrkesdansarutbildning.

Läs vidare om “Linnea Sidén Rosberg”
Intervju skådespelare

Linnea drömmer om att bli mimskådespelare

Linnea Sidén Rosberg går sista året på Kulturama Gymnasium, profil Skådespelare. I skolan har hon fått kombinera dans och teater och på så sätt har hon hittat sin väg framåt. Nu hoppas Linnea kunna uppfylla sin dröm om att jobba med rörelsebaserad scenkonst och bli mimskådespelare.

Visa nästa artikel