• /Global/utbildningar/elevintervjuer/thomas-sepp-stor

Elevintervjuer

Möt elever på operautbildningarna

Elever antagna till högre musikutbildningar
Nils Hübinette som går Opera År 2 är antagen till Operahögskolan i Stockholm! Lisa Ekberg som går Opera År 1 har blivit antagen vid Musikhögskolan i Malmö!
Vi gratulerar båda och önskar lycka till!

Intervjuer av tidigare elever

Elevcitat


Emma Wetter

”Mitt första möte med opera var på Operastudion. Det var där jag fick uppleva och lära mig det jag fortfarande eftersträvar - att musikdramatik är livsviktigt och på blodigt allvar.”

Anders Håkansson
"Jag gick på Stockholm Operastudio 2002-2004. Jag kan ärligt säga att det var den absolut lärorikaste perioden i mitt liv. Först då insåg jag hur svårt opera var och vad som krävdes för att behärska denna komplexa och fulländade konstform. Kunskapen som fanns hos lärarna var väldigt stor och den har jag haft stor nytta av på Operahögskolan, framförallt den sceniska erfarenheten man får genom att jobba i produktioner. Man blir behandlad som artist och konstnär, inte som elev, vilket jag är Eva Haglund evigt tacksam för."

Jennie Johansson
"Mitt val att gå på Stockholm Operastudio är nog bland det bästa jag gjort.  Lärarnas brinnande engagemang, kunskap och välvilja gör det omöjligt att gå igenom utbildningen utan att utvecklas som människa, sångare och artist. Det jag lärt mig på Operastudion använder jag mig av varje dag och mina erfarenheter och fantastiska minnen därifrån glömmer jag aldrig!"

Det här händer på Kulturama

NYHET Maija Homjakova är finalist i P4 Nästa!

Publicerad: 16 jun 2017

NYHET Vi gratulerar våra elever som har antagits till högre opera- och musikutbildningar!

Publicerad: 22 maj 2017
dansgymnasiets-föreställning

NYHET Dansföreställningen "It all comes down to us" spelas 11 och 12 maj

Publicerad: 9 maj 2017
Lucy Wildheart - från dansgolvet till boxningsringen!

NYHET Lucy Wildheart - från dansgolvet till boxningsringen!

Publicerad: 9 maj 2017