Musikproduktionsutbildningar

Artist, musiker och musikproducent

Musikproducent - låtskrivare - kompositör 

Vad har metalbandet Avenged Sevenfold gemensamt med Beyoncé, Daft Punk och – Beethoven? Ja, mer än vad man först kan tro. För när det kommer till melodier, beats och toplines är det förvånansvärt ofta de kommer igen, fast på olika sätt och i olika musikstilar.

Vill du börja hos oss i höst?
Vi har enstaka restplatser till Kulturamas utbildningar hösten 2017. Hör av dig till skolan så snart som möjligt för att få mer information. Kontakta oss här

Funderar du på att skapa musik är det bra att ha koll på både framtiden och historien. Det får du hos oss på Kulturama. På Musikproduktion sätter vi nämligen dina öron på hårdträning. Våra handledare hjälper dig att hitta och utveckla din personliga stil och arbetssätt.

Undervisningen sker bland annat i Masterclassform, vilket innebär att du får direkt feedback på dina produktioner från aktiva proffsmusiker. I den övningen får du också ta del av dina klasskamraters arbeten och lära av deras idéer.

Du kommer även få breda tekniska kunskaper i hur man arbetar professionellt med program som Logic och Pro Tools (du kan välja att bli certifierad på vald nivå). Ämnet Inspelningsteknik omfattar inspelning av sång och instrument med hjälp av olika tekniker och i olika situationer. Ljudteknik ger dig kunskaper om ljud och akustik, och i kursen PA-teknik får du lära dig mer om liveljud och ljusteknik på scen.

En stor fördel är att du får möjlighet att praktisera dina nyvunna kunskaper på alla de hundratals produktioner som görs under ett läsår på Kulturama! 

Musikproducent - deltid

Musikproducent - deltid

Start:
22 aug

Denna deltidsutbildning i Songwriting och Musikproduktion vänder sig till dig som vill kunna skriva egna låtar, få kunskap i hur musikprogrammet Logic Audio fungerar samt lära dig inspelningsteknik....

Musikproducent - heltid

Musikproducent - heltid

Start:
22 aug

En musikproducentutbildning som ger dig grundliga och goda kunskaper för egen musikproduktion eller komposition. På Musikproduktion sätter vi dina öron på hårdträning. Våra handledare hjälper dig...

Musikproduktion - deltid 1 termin

Musikproduktion deltidsutbildning 1 termin, utan CSN

Start:
11 sep

Denna deltidslinje är en kurs i Songwriting och Musikproduktion som pågår under en termin och vänder sig till dig som vill kunna skriva egna låtar. 

Det här händer på Kulturama

Välkommen till nya skolbiblioteket!

NYHET Välkommen till nya skolbiblioteket!

Publicerad: 9 okt 2017
Välkommen till nya skolbiblioteket!

NYHET Välkommen till nya skolbiblioteket!

Publicerad: 9 okt 2017
50 operasångare firar Operastudion 50 år!

NYHET 50 operasångare firar Operastudion 50 år!

Publicerad: 4 okt 2017
Kulturamaelever tog Brons vid World Movie Contest 2017

NYHET Kulturamaelever tog Brons vid World Movie Contest 2017

Publicerad: 14 sep 2017

EVENEMANG Lunchkonsert

Onsdag 18 Oktober 2017 kl 12:15-13:00

EVENEMANG Lunchkonsert

Torsdag 19 Oktober 2017 kl 12:15-13:00

EVENEMANG 50-årsjubileum för Operastudion

Lördag 21 Oktober 2017 kl 19:00-22:00

EVENEMANG Lunchkonsert

Tisdag 24 Oktober 2017 kl 12:15-13:00