Musikalartistutbildningar

Aktuellt:
Välkomna till årets slutproduktion med våra studerande på musikalartistutbildningen år 2 (år 1 deltar som ensemble)! I år spelas Sondheims "Company" mellan den 2-7 maj på Scen 1!

De studerande på Högre Musikalartistutbildning flyttar till Visby resten av terminen för att spela föreställningen "Hjärnpunka" på Länsteatern på Gotland. Premiär den 19 april.

Kulturamas Musikalartistutbildning är en unik heltidsutbildning som riktar sig till dig som vill satsa på en karriär som musikalartist och artist! Utbildningen är CSN-berättigad.

Utbildningen ger gedigna kunskaper inom de tre konstnärliga ämnena sång, dans och teater på en nivå som gör dig väl förberedd att ge dig ut i artistbranschen eller söka dig vidare till exempelvis Musikalartistutbildningen vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.

Under utbildningen görs flera redovisningar/konserter samt två större produktioner där tillfälle ges att träna och utveckla de verktyg som krävs för att nå en professionell nivå. Tack vare vårt samarbete med musiker från musikhögskolan i Piteå, inhyrda professionella musiker samt våra scentekniska möjligheter på våra olika scener så är den slutliga musikalproduktionen professionell och unik i sitt slag. Kulturama gör drygt 300 produktioner på våra fem olika scener varje läsår och huset sjuder av en kreativitet som vi garanterar inte finns att uppleva på någon annan skola i Norden.

På Kulturama värnar vi om att lusten till lärande ska stå i centrum. Vi tror att trygghet, tillit och förtroende gör våra studerande till starka individer och artister. Vi tror att vi, med vårt arbetssätt är unika vad gäller vårt sätt att förmedla denna trygghet och grogrund.

Högre Musikalartistutbildning - deltid

Högre Musikalartistutbildning - deltid

Start:
21 aug

Högre Musikalartistutbildning är en deltidsutbildning för dig som redan har en utbildning som musikalartist/artist och som vill vidareutveckla och bibehålla din teknik i sång, dans och teater....

Musikalartist - 2 år heltid

Musikalartist - 2 år heltid

Start:
21 aug

Kulturamas Musikalartistutbildning är en heltidsutbildning som riktar sig till dig som har goda meriter i sång, dans och teater och som vill fördjupa dina kunskaper för att sikta mot en karriär som...

Det här händer på Kulturama

Filmgymnasieelever vann priset "Bästa Manus" på Sveriges Kortfilmsfestival

NYHET Filmgymnasieelever vann priset "Bästa Manus" på Sveriges Kortfilmsfestival

Publicerad: 26 mar 2018
Intervju med Eva Österberg, konstnärlig ledare på Operastudion

NYHET Intervju med Eva Österberg, konstnärlig ledare på Operastudion

Publicerad: 25 mar 2018

NYHET Fin utmärkelse till vår tidigare Operaelev Ylva Gruen

Publicerad: 15 mar 2018
Tidigare gymnasieelev vann Guldbagge

NYHET Tidigare gymnasieelev vann Guldbagge

Publicerad: 23 jan 2018

EVENEMANG Välgörenhetsgala med Musikal Kulturama Sundbyberg åk 5

Onsdag 25 April 2018 kl 17:00-17:45

EVENEMANG Välgörenhetsgala med Sång&Musik Kulturama Sundbyberg åk 5

Onsdag 25 April 2018 kl 17:00-17:45

EVENEMANG Sångafton med Artist/Musiker åk 3 Gymnasiet

Onsdag 25 April 2018 kl 18:00-19:30

EVENEMANG Hiphoplunch med Sång år 2 KKU

Fredag 27 April 2018 kl 12:15-13:00