Musikalartistutbildningar

Att arbeta som musikalartist är speciellt. Du ska inte bara kunna sjunga. Du ska kunna dansa och agera också. Allt för att gestalta och utveckla den roll du har fått. 

På Kulturamas musikalutbildning kommer du att få gedigna kunskaper inom de tre konstnärliga ämnena: sång, dans och teater. Du kommer att bli en bättre artist. En bättre skådespelare. Och du kommer att bli bättre på att förmedla dina texter!

Under dina två år hos oss kommer du dels att få arbeta individuellt, i så kallade Masterclasses, men också i ensemble tillsammans med dina klasskamrater. Du kommer med jämna mellanrum att få möta en publik i olika föreställningar och produktioner. Allt för att du ska få så mycket erfarenhet som möjligt och omsätta det du lär dig i praktiken.

Vi har ett unikt och nära samarbete med musikhögskolan i Piteå, vilket innebär att du kommer att få uppträda med en riktig orkester i din slutproduktion!

Vi är också bra på att nosa upp nya, aktuella musikaler och har många gånger haft Skandinavienpremiär på musikaler som spelats på Broadway och i West End!

Efter avslutad utbildning kommer du att vara väl förberedd för att söka dig vidare till högskolor som exempelvis Artisten vid Högskolan för scen och musik i Göteborg.

Högre Musikalartistutbildning - deltid

Högre Musikalartistutbildning - deltid

Start:
21 aug

Det här är en deltidsutbildning för dig som vill nå längre som artist och vidareutveckla din teknik i sång, dans och teater. Vi erbjuder en spetsutbildning för redan utbildade artister som till...

Musikalartist - 2 år heltid

Musikalartist - 2 år heltid

Start:
21 aug

Musikalartistutbildningen riktar sig till dig som har goda meriter i sång, dans och teater och som nu vill fördjupa dina kunskaper i dessa ämnen.

Det här händer på Kulturama

NYHET Maija Homjakova är finalist i P4 Nästa!

Publicerad: 16 jun 2017

NYHET Vi gratulerar våra elever som har antagits till högre opera- och musikutbildningar!

Publicerad: 22 maj 2017
dansgymnasiets-föreställning

NYHET Dansföreställningen "It all comes down to us" spelas 11 och 12 maj

Publicerad: 9 maj 2017
Lucy Wildheart - från dansgolvet till boxningsringen!

NYHET Lucy Wildheart - från dansgolvet till boxningsringen!

Publicerad: 9 maj 2017