Musikalartistutbildningar

Kulturamas Musikalartistutbildning är en unik heltidsutbildning som riktar sig till dig som vill satsa på en karriär som musikalartist och artist! Utbildningen är CSN-berättigad.

Utbildningen ger gedigna kunskaper inom de tre konstnärliga ämnena sång, dans och teater på en nivå som gör dig väl förberedd att ge dig ut i artistbranschen eller söka dig vidare till exempelvis Musikalartistutbildningen vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.

Under utbildningen görs flera redovisningar/konserter samt två större produktioner där tillfälle ges att träna och utveckla de verktyg som krävs för att nå en professionell nivå. Tack vare vårt samarbete med musiker från musikhögskolan i Piteå, inhyrda professionella musiker samt våra scentekniska möjligheter på våra olika scener så är den slutliga musikalproduktionen professionell och unik i sitt slag. Kulturama gör drygt 300 produktioner på våra fem olika scener varje läsår och huset sjuder av en kreativitet som vi garanterar inte finns att uppleva på någon annan skola i Norden.

På Kulturama värnar vi om att lusten till lärande ska stå i centrum. Vi tror att trygghet, tillit och förtroende gör våra studerande till starka individer och artister. Vi tror att vi, med vårt arbetssätt är unika vad gäller vårt sätt att förmedla denna trygghet och grogrund.

Högre Musikalartistutbildning - deltid

Högre Musikalartistutbildning - deltid

Start:
21 aug

Workshop 10 mars - anmäl dig här!   Högre Musikalartistutbildning är en deltidsutbildning för dig som redan har en utbildning som musikalartist/artist och som vill vidareutveckla och bibehålla din...

Musikalartist - 2 år heltid

Musikalartist - 2 år heltid

Start:
21 aug

Workshop 10 mars - anmäl dig här!   Kulturamas Musikalartistutbildning är en heltidsutbildning som riktar sig till dig som har goda meriter i sång, dans och teater och som vill fördjupa dina...

Det här händer på Kulturama

Tidigare gymnasieelev vann Guldbagge

NYHET Tidigare gymnasieelev vann Guldbagge

Publicerad: 23 jan 2018
Talangvinnaren Ibrahim studerar på Kulturama och ger ut skiva!

NYHET Talangvinnaren Ibrahim studerar på Kulturama och ger ut skiva!

Publicerad: 14 dec 2017
Saga Skimrin specialpedagog

NYHET Vad gör en specialpedagog?

Publicerad: 11 dec 2017
Operastudion ger: Jag är Lysistrate & Norrtullsligan på Årsta Teater

NYHET Operastudion ger: Jag är Lysistrate & Norrtullsligan på Årsta Teater

Publicerad: 29 nov 2017

EVENEMANG Lunchkonsert med Sång år 1B KKU

Torsdag 22 Februari 2018 kl 12:15-13:00

EVENEMANG Sångafton med Artist/Musiker åk 2 Gymnasiet

Torsdag 22 Februari 2018 kl 18:00-19:30

EVENEMANG Legitimation, tack med Dans/Musikal åk 2 Gymnasiet

Torsdag 22 Februari 2018 kl 18:30-20:00

EVENEMANG Föreställning med Teater åk 1 Gymnasiet

Torsdag 22 Februari 2018 kl 18:30-19:15