Musikerutbildningar

Artist, musiker och musikproducent

Vill du satsa på en karriär som musiker? Spelar du el-gitarr, piano/klaviatur, bas, trummor/percussion, trumpet, trombon eller saxofon? Då kommer du att trivas på vår musikerutbildning. 

Utbildningen är öppen för sen anmälan – extra audition sker under vecka 23

Platser finns att söka till höstens utbildning!
Kontakta aleks.brdarski@kulturama.se, 010-157 63 55 eller torbjorn.langborn@kulturama.se, 010-157 62 68 så snart som möjligt för att få mer information.

Under ledning av våra professionella musiker/pedagoger kommer du att få verktyg som gör dig till en mångsidig och skicklig musiker och artist, samtidigt som du utvecklas på ditt huvudinstrument. Du kommer få möta och inspireras av olika musikvärldar, stilar och konstellationer. Allt det här gör att ditt eget musicerande breddas och du kommer att utvecklas både i ditt solo- och ensemblespel. Det senare är en viktig del i utbildningen. För du kommer regelbundet att få uppträda tillsammans med dina klasskamrater på olika scener i Stockholm.

Genom åren har vi hjälpt många generationer musiker med att få en bra start på sin karriär. Bland annat medlemmar i Kent och The Hives men också namnkunniga turné- och studiomusiker som Stefan Jernståhl, Fredrik Folkare, Jimmy Wahlsteen och Andreas Rydman. Ett annat exempel är Ilhan Ersahin; saxofonist med egen klubb och eget skivbolag (New York) som bl.a. producerat Norah Jones.

Vi har också bra kontakter med agenturer, skivbolag, producenter och artister och du kommer att få många chanser att uppträda och visa vad du kan redan under din utbildning. Musikerutbildningen förbereder dig för att kunna jobba direkt i branschen eller studera vidare vid Musikhögskolan/SMI.

Ansökningar till höstens utbildningar är fortfarande öppna.

Platser på Kulturama Artist, Musiker och Musikproducent utbildning finns bl.a. för Bas, Trummor, Piano, Blåsare och El-gitarr.

Maila aleks.brdarski@kulturama.se vid frågor om utbildningen 
Musiker - deltid

Musiker - deltid

Start:
22 aug

Kulturama erbjuder en musikutbildning på deltid för musiker som spelar gitarr, keyboard, bas, blås eller trummor/slagverk. Ansökan till höstens utbildning är fortfarande öppen!Extra audition sker...

Musiker - heltid

Musiker - heltid

Start:
22 aug

Det här är utbildningen för dig som vill satsa på att bli framgångsrik och kreativ musiker. Du har spelvana på ett huvudinstrument och en allmän musikalisk grund. Kulturamas mål är att genom vår...

Det här händer på Kulturama

Välkommen till nya skolbiblioteket!

NYHET Välkommen till nya skolbiblioteket!

Publicerad: 9 okt 2017
Välkommen till nya skolbiblioteket!

NYHET Välkommen till nya skolbiblioteket!

Publicerad: 9 okt 2017
50 operasångare firar Operastudion 50 år!

NYHET 50 operasångare firar Operastudion 50 år!

Publicerad: 4 okt 2017
Kulturamaelever tog Brons vid World Movie Contest 2017

NYHET Kulturamaelever tog Brons vid World Movie Contest 2017

Publicerad: 14 sep 2017

EVENEMANG Lunchkonsert

Onsdag 18 Oktober 2017 kl 12:15-13:00

EVENEMANG Lunchkonsert

Torsdag 19 Oktober 2017 kl 12:15-13:00

EVENEMANG 50-årsjubileum för Operastudion

Lördag 21 Oktober 2017 kl 19:00-22:00

EVENEMANG Lunchkonsert

Tisdag 24 Oktober 2017 kl 12:15-13:00