Klassiska sångutbildningar

Kulturamas Klassiska Sångutbildningar riktar sig till dig som vill utveckla och utforska din sångröst. Du kommer att få verktyg som gör att du utvecklas både som sångare och artist. Sångteknik, instudering, gehör och teori till interpretation är ämnen på schemat. Men du kommer också få arbeta en hel del med ditt sceniska arbete där din röst är i fokus. 

Alla våra lärare har en lång pedagogisk erfarenhet och är välutbildade inom den klassiska musiken. Du kommer med andra ord att få en högt kvalificerad undervisning och personlig coachning, som gör att du kommer att utvecklas utifrån dina egna förutsättningar.

Genom åren har vi haft många namnkunniga sångare vid Kulturamas Klassiska Sånglinje, som t.ex. den internationellt verksamma sopranen Miah Persson. Många av våra studerande går också vidare till att studera vid vår operalinje på Stockholms Operastudio eller andra högre sångutbildningar.

Klassisk sång - deltid

Klassisk sång - deltid

Start:
21 aug

Vill du uttrycka dig med sång och har lust att utforska din sångrösts möjligheter? Då är du varmt välkommen att söka dig till Kulturamas utbildning Klassisk Sång, deltid.

Klassisk sång - heltid

Klassisk sång - heltid

Start:
21 aug

Kulturamas utbildning Klassisk sång på heltid riktar sig till dig med en bra vokalteknisk grund som nu vill gå vidare för att i framtiden kanske bli yrkesverksam som sångare eller pedagog.

Det här händer på Kulturama

NYHET Maija Homjakova är finalist i P4 Nästa!

Publicerad: 16 jun 2017

NYHET Vi gratulerar våra elever som har antagits till högre opera- och musikutbildningar!

Publicerad: 22 maj 2017
dansgymnasiets-föreställning

NYHET Dansföreställningen "It all comes down to us" spelas 11 och 12 maj

Publicerad: 9 maj 2017
Lucy Wildheart - från dansgolvet till boxningsringen!

NYHET Lucy Wildheart - från dansgolvet till boxningsringen!

Publicerad: 9 maj 2017